Новият министър на икономиката: 1,8 млрд. лв. са предвидени директно за хората!

https://mreja.bg/novini/noviyat-ministar-na-ikonomikata-18-mlrd-lv-sa-predvideni-direktno-za-horata/106020 Mreja.bg
Новият министър на икономиката: 1,8 млрд. лв. са предвидени директно за хората!


Считам, че съм представител на експертите. Получих подкрепата на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов. Доколкото знам, те са ме предложили. Работил съм като зам.-министър и в Народното събрание. От 18 години работя в Министерството на икономиката - това беше един естествен развой. Това заяви новият икономически министър пред БТВ Лъчезар Борисов. 


"1,8 млрд. лв. са предвидени за мерки в икономиката. Това са пари пряко за хората", каза още той. 


"Ще се наблегне и в инвестиции, поне още милиард лева ще има от частни инвестиции у нас", разкри икономическият министър.


"Финансовата стабилност ни дава увереност, че можем да инжектираме пари в хората. България е в топ 3 по финансова стабилност", допълни Борисов. 


"700 млн. лева ще се отпуснат за кеш-грантове - пари за населението и бизнеса. Така ще има ликвидност и оборотен капитал", разкри министърът на икономиката.


"Не познавам Пеевски, в Министерството на икономиката съм от 2002 г. Уважавам всички хора и политици", заяви Лъчезар Борисов. 


"Нивото на политическата класа в страната е под въпрос", коментира Борисов действието на Христо Иванов, който вчера залепи плакат с надпис "Министерство на Пеевски" на табелата на входа на Министерството на икономиката. 

Източник: https:novini.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.