Нова схема: Ето колко ще ви струва пазаруването в мола без сертификат

https://mreja.bg/novini/nova-shema-eto-kolko-shte-vi-struva-pazaruvaneto-v-mola-bez-sertifikat/108660 Mreja.bg
Нова схема: Ето колко ще ви струва пазаруването в мола без сертификат


Нова схема: Ето колко ще ви струва пазаруването в мола без сертификат


Изобретателни тийнейджъри вече заработват пари зелените сертификати, които се изискват за пазаруване в мола, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Телеграф".


Услугата вече се предлага в Бургас. Срещу такса от 10 лева младежи предлагат на входовете на големите центрове услугите си.


И пред магазините на търговските вериги вече се срещат хора, предлагащи услугата. Някои от тях го правят на добра воля.


Но в Пловдив схемата се радва на голяма популярност. Младежи, които имат поставена ваксина, искат до 20 лева за услугата, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Марица“.


Обявите за подобен тип услуга вече стават все повече в мрежата. Лицата, които изпълняват услугата дори обещават вземане и доставяне на поръчката до дома на клиента.


Пловдивчанка споделя, че е очарована от услугата и дори препоръчва лицето, което й е доставило желаната стока.


Магазини в Добрич са въвели следната организация. Те допускат клиентите със сертификати, а за останалите има опашка навън. Те се обслужат от служители, които им доставят желаните артикули навън, пише БЛИЦ.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.