Нобелист направи страшни разкрития за коронавируса

https://mreja.bg/novini/nobelist-napravi-strashni-razkritiya-za-koronavirusa/105342 Mreja.bg
Нобелист направи страшни разкрития за коронавируса


По последни данни смъртните случаи в световен мащаб са над 131 хиляди души


Френският вирусолог Люк Монтание, който получи Нобелова награда през 2008 г. за откриването на вируса на СПИН, изказа версията, че COVID-19 няма природен произход и е създаден в лаборатория.


 


„Стигнахме до извода, че е извършена манипулация с този вирус ", каза Монтание пред телевизия CNEws, цитиран от БНТ.


 


Той отбеляза, че към COVID-19 са добавени частици от вируси, засягащи имунната система на човека. „Той (вирусът) не е с естествен произход, това е работа на молекулярни биолози", смята вирусологът.


 


"С каква цел (се е правило това? – ред.) е неясно... Моята работа е да представя фактите, никого не обвинявам, не знам кой и защо го е направил. Възможно е да са искали да произведат ваксина срещу СПИД (Синдром на придобита имунна недостатъчност)", предположи Монтание.


 


Отделно в интервю за портала „Pourquoi docteur“, Монтание заяви, че "този вирус е излязъл от лаборатория в Ухан".


 


Елисейският дворец отхвърли версията за някаква връзка между появата на новия коронавирус и дейността на китайската научно-изследователска лаборатория в Ухан.


Световната здравна организация (СЗО) обяви като пандемия COVID-19 на 11 март. По последните й данни в света са регистрирани почти 2 млн. заразени случаи, над 131 000 души са починали.

Източник: https:topnovini.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.