Нинова си прави кампания за нов мандат като се гаври с Иван Таков и съветниците в София

Позитанската лидерка използвала Градската организация да си изпере зацапания имидж пред партийните членове

https://mreja.bg/novini/ninova-si-pravi-kampaniya-za-nov-mandat-kato-se-gavri-s-ivan-takov-i-savetnicite-v-sofiya-3/127448 Mreja.bg
Нинова си прави кампания за нов мандат като се гаври с Иван Таков и съветниците в София

Позитанската лидерка използвала Градската организация да си изпере зацапания имидж пред партийните членове

Председателката на БСП Корнелия Нинова си прави кампания за нов мандат начело на партията с Иван Таков и съветниците в София, носят слуховете от "Позитано" 20.

 

Позитанската лидерка усетила, че срещу нея се оформят сериозни брожения, след като намекна, че ще се кандидатира за още 4 години начело на БСП. Според слуховете, тя намерила вратичка за това като щяла да накара Контролната комисия в партията, където коли и беси нейният човек Емил Войнов, да издаде решение, че мандатите й се броят от промяната на устава на партията, с който избора на председател започнаха да правят всички членове, а не Националният съвет. Така първият й мандат на практика няма да се брои и тя ще има право на още един.

 

Нинова била много притеснена, защото вече все по-остро усещала, че губи търпението и доверието на партийците. Затова дебнела за удобна ситуация, която да използва, за да си препере зацапания партиен образ.

 

Провидяла тази възможност в Градската организация. С близкия си Калоян Методиев решили, че с един удар ще отстрелят два заека. От една страна ще очистят големия враг за поста й Иван Таков, а от друга - за пред партийните членове ще покажат Нинова като принципна, бореща се за соц правдата и срещу модела ГЕРБ, и срещу десните душмани на МОЧА лидерка.

 

Според слуховете, плановете на Нинова и Методиев не се развивали гладко, защото Иван Таков и Градската организация се оказали корави и трудни за употреба. И никакви мерки не ги плашели. Затова от "Позитано" насъскали всичките си кучета по телевизиите и в партийния вестник да бият по другарите им от "Леге" с едни и същи наизустени опорки. Че били предатели, че развалили дългогодишната им работа по рушенето на модела ГЕРБ, че се били прегърнали с душманите на МОЧА и че се били продали.

 

За войната на Нинова и позитанци с "Леге" първа се престраши открито да говори Ваня Григорова по БНТ в началото на седмицата. Според слухове, това изкарало от кожата Нинова, която вече била сериозно притеснена да не се провали коварният й план. Тя не очаквала такъв отпор от Градската организация. Времето също не било на нейна страна, защото обясненията по телевизиите и сайтовете на общинските съветници не само от БСП, но и от другите партии за случващото се в СОС разкривало истината и пред партийните членове. Те пък все повече били на страната на общинските съветници и на Таков, към когото хранят все по-големи симпатии, особено след непостигания досега успех на местните избори.

Източник: crimesbg.com

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.