Нинова: Ще продължим политиката на подмладяване в БСП

https://mreja.bg/novini/ninova-shte-prodalzhim-politikata-na-podmladyavane-v-bsp/86409 Mreja.bg
Нинова: Ще продължим политиката на подмладяване в БСП


“Ще продължим политиката на подмладяване в БСП." Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова на дискусията “ Оставам в България! Променям своята община”, организирана от Младежкото обединение на БСП, съобщиха от пресцентъра на червената партия.

“Спазваме един от основните принципи в нашата партия - приемственост между поколенията. Имаме нужда от вашата енергия, ентусиазъм и професионализъм”, коментира Нинова. Тя изрази надежда на местните избори тези качества да се реализират: “Надявам се да намерите място в листите за общински съветници и сред кандидатите за кметове, а виждам, че вече има такива”. Лидерът на левицата похвали младежите, че бързо са израснали и са показали качества. “Гледайте опита на младите депутати. Днес са едни от най-ярките лица на парламентарната група”, отбеляза Нинова.

"Имаме доста сериозни идеи за младежката политика. Нека не остават на хартия”, призова тя и посъветва присъстващите да запознават връстниците си с тези идеи. “Най- големият ни враг е страхът, апатията и нежеланието. Убеждавайте младите да се ангажират да създават собствения си живот”, коментира Нинова. “Имате много работа пред вас, но ви виждам, че сте готови за битка. Разчитам на вас и вие може да разчитате на нас. С каквото мога ще ви помогна, за да развивате вас и България”, завърши Корнелия Нинова.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.