Нинова: Имаме номинации за кандидати за кметове

https://mreja.bg/novini/ninova-imame-nominacii-za-kandidati-za-kmetove/86357 Mreja.bg
Нинова: Имаме номинации за кандидати за кметове


Ще видите утре на историческата поляна, че партията е мобилизирана и енергична. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в "Панорама" по БНТ.

"... или това са спорове на върха, които не разделят партията в пътя, който върви, в идеите.

Днес приехме платформата си. Първата партия сме, която обявява платформата си. Това е, което ни събира. Другото са личностни спорове на върха", каза още Нинова. На въпрос дали тя ще измести фокуса от дразгите на върха, лидерът на БСП отговори: "Да убедена съм. Преди избори сме, партията ще видите утре, че е мобилизирана, енергична. Вече имаме и номинации за кандидати за кметове, листи за общински съветници, в над 40 общини приключили, готови сме за изборите на есен".

"Акъл, идеи, енергия искаме от членовете на партията. Тези, които работят денонощно и заради които няма да позволим подобни спорове да се отразят на резултата на партията", подчерта Нинова.

Лидерът на БСП уточни, че в големите градове конференциите за номинации за кметове са в началото на септември.

Попитана защо БСП е подкрепила президентското вето за изтребителите, Нинова заяви: "Поради финансово-икономически причини, тъй като сделката е твърде скъпа. Тя надхвърли параметрите, които парламентът беше определил. Заради военнотехнически, заради това, че самолетите не са оборудвани с пълната технология. По-късно, както стана ясно от клаузи в договора за индустриално сътрудничество, където директно пише отказ от национален суверенитет, възможност американската страна да променя условията по договора. Като цяло договорът е неизгоден за българския национален интерес", посочи още Нинова.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.