Николай Бареков изкара на показ мръсната схема на щерката на Иван Костов

https://mreja.bg/novini/nikolay-barekov-izkara-na-pokaz-mrasnata-shema-na-shterkata-na-ivan-kostov/106256 Mreja.bg
Николай Бареков изкара на показ мръсната схема на щерката на Иван Костов


Той е предал материалите на EU Reporter, защото няма доверие в българските телевизии


Поредно разследване на бившия евродепутат и лидер на АКФ – Николай Бареков, изкара на показ мръсната схема на дъщерята на Иван Костов.


 


Информацията вече се тиражира в авторитетната европейска медия eureporter.co.


 


След проведено разследване екипът на АКФ, оглавяван от него, събра достатъчно доказателства за дъщерята на Иван Костов, който приватизира имущество за над 30 милиарда лева и обогати десетки български бизнесмени.


 


Мина Костова, наречена за кратко с псевдонима “принцесата”, е получила съдействие от близки до баща си политици, министри, банкери и бизнесмени от 5 правителства (3 от които на ГЕРБ) да продаде на изключително завишена цена цяла сграда на държавната енергийна компания. Най-скандалното е, че по информация на АКФ сградата е продадена без обществена поръчка на завишена цена при положение, че държавната енергетика е във фактическо състояние на фалит.


 


Самата сграда е струвала на държавата повече от 5 милиона евро. Тази сделка за милиони евро ощетява всички честни български данъкоплатци. Главните действащи лица са до болка познати. Онези същите, които захраниха олигархично-мафиотската ламя на корупцията у нас - олигарси, които забогатяха около Костовата приватизация и взеха властта чрез задкулисието през последните 20 години по време на правителствата на Тройната коалиция и ГЕРБ.


 


През последните години Николай Бареков се утвърди, като журналист и политик, който изцяло разследва корупцията по високите етажи на властта в България. Бившият евродепутат и многодетен баща отново е много популярен в страната с разследванията си и гражданските акции срещу имоти и офиси на българските олигарси.


 


Бареков смята, че управлението на последните 6 правителства на партии като СДС, НДСВ, БСП и ГЕРБ на практика са фасада на олигархията и техните злоупотреби в страната.


Николай Бареков специално предоставя това разследване на EU Reporter, защото няма доверие в българските телевизии. През последните няколко години той на няколко пъти бива притиснат от олигархията, чрез купения от тях съд, за да спре своите разследвания и да имигрира за винаги от България. Източник на EU Reporter доверява, че прокуратурата и МВР разследват заплахи за убийство срещу Бареков и неговото семейство.

Източник: https:blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.