Нещо страшно се случва по родното Черноморие

https://mreja.bg/novini/neshto-strashno-se-sluchva-po-rodnoto-chernomorie/108132 Mreja.bg
Нещо страшно се случва по родното Черноморие


Предимно румънски туристи стават жертва на апашите.


Нещо страшно се случва по родното Черноморие. Само за две седмици четири румънски семейства пострадаха от набезите на крадци и вандали край Крапец и Болата, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на Монитор бг.


На 29 юли е последният случай, за който е получена жалба. Румънски гражданин е подал сигнал в РУ Каварна, че е извършена кражба на вещи, златни накити и пари от багажника на личния му автомобил, паркиран до плаж Болата.
На 15 юли е първият регистриран обир за тази година.


На къмпинга в село Крапец неизвестен е обрал багажника на лек автомобил "Фолксваген Голф" с румънска регистрация, собственост на 40-годишен румънски гражданин. От автомобила е задигнат лаптоп, мъжки пръстен и преносим рутер.


По-късно, на 23 юли в РУ Каварна са получени съобщения за 2 автомобила – Тойота и Дачия, собственост на румънски граждани, паркирани до плаж Болата.


Вандали са срязали гумите и са счупили са стъклата на колите на туристите, пише БЛИЦ.



0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.