Не вдигайте на този телефонен номер и в никакъв случай не му звънете, това е измама!

https://mreja.bg/novini/ne-vdigayte-na-tozi-telefonen-nomer-i-v-nikakav-sluchay-ne-mu-zvanete-tova-e-izmama/109362 Mreja.bg
Не вдигайте на този телефонен номер и в никакъв случай не му звънете, това е измама!


Нова измама тече по телефона!

Потребителите на мобилни оператори отново са обект на атака. Измамници се опитват да ги оберат, използвайки за целта тяхното любопитство.

Измамниците звънят от някакъв непознат тел. номер на случаен човек, но може да е и предварително проучен, че има пари, след което при вдигане от отсрещната страна, се затваря. Това се прави няколко пъти, като целта е жертвата да се изнерви и сама да позвъни на измамника.

След като го стори и от другата страна се вдигне, започва безумно бързо навъртане на сметка, а освен това измамникът може да се сдобие с лични данни по този начин и да ви източи банковата сметка.

Милен Г. е станал почти жертва на един такъв измамник, но за негово щастие бързо се осъзнава. В продължение на цял ден му звъни някой с номер 0883430254.

„Първите два пъти, когато ми звънна, вдигнах и двата пъти той затвори. После продължи да ми звъни цял ден, но аз разбрах, че става дума за някаква измама.“, споделя варненецът.

Интересното е, че след пауза от около седмица М. Г. отново получава позвъняване от този номер, но пак не вдига.

Оказва се, че това е телефонна измама, при която се цели жертвата да звънне и по този начин ще отключи много неприятни процеси.


2 Коментара

Ernastmum

преди 8 месеца

You actually stated that very well! writing a compare and contrast essay [url=https://essayservicehelp.com/]essay writing tips[/url] buy essay writing online

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.