Наталия Гуркова прежали Джордже, сияе с нов милионер (Папарашки снимки)

https://mreja.bg/novini/nataliya-gurkova-prezhali-dzhordzhe-siyae-s-nov-milioner-paparashki-snimki-2/56257 Mreja.bg
Наталия Гуркова прежали Джордже, сияе с нов милионер (Папарашки снимки)

Наталия Гуркова най-после се осмели да се покаже с мъж, видя Kliuki.net.


 


Вдовицата на Джордже Михалевич дълго време бе в траур, като миналата година се чу, че излиза с известен банкер, но никъде не се беше показвала с него. Заради това новината си остана в сферата на слуховете.


 


Бившата „Мис България“ явно е решила, че вече е време да спре да се крие с любимия си и афишира връзката си на родното Черноморие, където бе забелязана на вечеря с мистериозния мъж. Двойката вечеря в заведение в Поморие. С просто око е видно, че кавалерът на Наталия е заможен. Самата тя беше избрала по-небрежен вид, но моментално бе разпозната от почти всички в заведението.


 


Припомняме, че Джордже бе убит през 2018 г., когато килър застреля черногорския бизнесмен в Йоханесбург, ЮАР. За черногорския бизнесмен се знаеше, че търгува с диаманти, а след показния му разстрел се появиха подозрения, че е имал и бизнес с мафията.


 


Бившата „Мис България“ дълго време бе в траур, миналата година се чу, че излиза с известен банкер. Никой обаче не ги видя заедно на публично място, заради което новината си остана в сферата на слуховете.


 


Сега Наталия за пръв път се показва с мъж до себе си.


[gallery link="file" ids="170593,170594,170595"]

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.