Наглост! Мария Цънцарова окрала колежка (Всичко за скандала)

https://mreja.bg/novini/naglost-mariya-cancarova-okrala-kolezhka-vsichko-za-skandala/109279 Mreja.bg
Наглост! Мария Цънцарова окрала колежка (Всичко за скандала)


Мария Цънцарова най-нагло е окрала концепцията за новото си предаване „Защо, господин министър?“ от своя колежка, узна Мрежа.


Оказа се, че уж авторското предаване на напористата Цъънцарова е доста взаимствано от това, което преди години правеше колежката й Нора Стоичкова във вече несъществуващата ТV7. За наглата кражба сигнализира самата Стоичкова в профила си във Фейсбук.


"Жени Павлова, тогава изпълнителен директор на ТВ7, измисли рубриката "Защо?“. Днес виждаме римейк по Би Ти Ви. Защо?“, лаконично написа Стоичкова.


Която, през 2014 година, води „Защо с Нора Стоичкова“. Като водещата разискваше същото като колежката й Цънцарова 9 години по-късно – защо се случват дадени неща в страната ни, както и политически и икономически теми.


Онлайн потребителите не скриха въъзмущението си от плагиатството и дори посъветваха Нора да съди бТВ заради очевидното взаимстване на името и идеята.


Тя обаче няма желание да обикаля по съдилища, а пък и нейната рубрика отдавна не съществува. В същото време предаването, което Цънцарова анонсира като авторско, започна буквално с летящ старт.


Пилотното издание е гледано от над милион зрители, което със сигурност е накарало амбициозната Цънцарова да се чувства много доволна. Не е тайна, че тя е сред най-големите работохолици в медията. И е готова на всичко, за да бъде сред топ журналистите там.


Източник: Блиц


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.