НА ТЯСНО! Наистина ли татко Петко е лобирал за Ценкин?-отговаря Кирил Петков! (ВИДЕО)

https://mreja.bg/novini/na-tyasno-naistina-li-tatko-petko-e-lobiral-za-cenkin-otgovarya-kiril-petkov-video/131015 Mreja.bg
НА ТЯСНО! Наистина ли татко Петко е лобирал за Ценкин?-отговаря Кирил Петков! (ВИДЕО)

“Свободно слово” се оказа единствената медия, на която и стиска да задава неудобни въпроси на властта

 

Съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков с неудобство отрече баща му Петко Петков да е лобирал зам.-министърът на МВР Кирил Ценкин да отговаря за изборите или да стане шеф на НСО.

 

От опозицията обаче казват друго.

Въпросите на “Свободно слово” бяха провокирани от изявление на ИТН, от което стана ясно, че въпросният. Ценкин е дългогодишен приятел на семейство Петкови. От партията на Слави Трифонов разкриха любопитни подробности за отношенията им, като разказаха, че Кирил Петков и баща му Петко Петков лобирали именно Ценкин да отговаря за предстоящите избори. Това обаче не бил единственият такъв опит за натиск.  Когато Петков бил премиер, както той така и баща му увещавали президента Румен Радев да направи Ценкин шеф на НСО!

 

Как реагира Кирил Петков на въпросите на журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева и какво каза през камерата на оператора Симеон Крушков, вижте.

Източник: svobodnoslovo.eu

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.