На кого ще кумуват Владо Пенев и Марта Вачкова утре?

https://mreja.bg/novini/na-kogo-shte-kumuvat-vlado-penev-i-marta-vachkova-utre/86353 Mreja.bg
На кого ще кумуват Владо Пенев и Марта Вачкова утре?


Румяна Георгиева и Николай Вълканов избират актьорите за най-важните действащи лица на своята сватба, защото сa близки приятели, които са си помагали в трудни моменти

Мартина Вачкова и Владимир Пенев ще застанат до най-големия в минния бизнес Николай Вълканов и любимата му Румяна Георгиева - един от най-сериозните търговци на ток утре.

Известните актьори ще чуят тяхното “да” в присъствието на над 200 близки и приятели. Младоженците се сгодиха ден след Коледа и още тогава двамата решават да направят лятна морска сватба. Но това бил сезонът, наситен с много семейни празници. Единственият свободен уикенд се оказал 27 юли.

За свои кумове избират известните актьори, които са им и много близки приятели. Мартина познава Румяна още преди тя да срещне Николай - двете раждат децата си по едно и също време, помагат си в трудни моменти. Затова и малко след като Николай слага годежния пръстен на ръката ѝ, Румяна се обажда на Вачкова и ѝ казва: “Само да те предупредя да си свободна на 27 юли - тогава ще правим сватба, ти ще си ни кума, а Владо - кум!”

Церемонията започва по обед, когато младоженци и кумове ще се отправят към църковен храм, за да ги венчае митрополит Антоний. После празникът се пренася в семейната къща в Росенец край морето.

Подробности за сватбата чете утре сутринта!

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.