Мрачна прогноза за издирвания Петър Лухов

https://mreja.bg/novini/mrachna-prognoza-za-izdirvaniya-petar-luhov/105463 Mreja.bg
Мрачна прогноза за издирвания Петър Лухов


Тъжната вест е, че вече се търси тяло, а не жив човек


След като днес отново бе подновено мащабното претърсване за намирането на Петър Лухов, изглежда прогнозата не е никак обнадеждаваща.


 


Припомняме, че 21-годишния Петър Лухов изчезна вечерта на 5 май.


Предполага се, че момчето е паднало или е скочило да се къпе във водопада.


 


Тъжната вест е, че вече се търси тяло, а не жив човек.


Въпреки, че минаха три денонощия, притеснените и ужасени родители и всички останали близки и приятели на Петър, се надяват да стане чудо и да бъде открит жив.


По-рано днес в Карлово пристигна екип водолази от специализирания отряд в Пловдив начело с шефа им. Те са натоварени със задачата да претърсят всички вирове. Ако условията позволят ще претърсят и самия водопад.


 


В издирването на Петър Лухов се включиха над 40 полицаи и пожарникари, които обхождат участъка от вливането на Стара река в река Стряма.


Този обход е около 12 километра. Периметърът ще бъде проверен метър по метър.


 


Участъкът е разделен на три зони. По непотвърдена информация в деня на изчезването си Петър е употребил два вида алкохол – ракия и бира. Отново по непотвърдена информация, момчето е употребявало и забранени вещества.

Източник: https:blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.