Моделката Ашли Греъм показа първите снимки на новородения си син

https://mreja.bg/novini/modelkata-ashli-gream-pokaza-parvite-snimki-na-novorodeniya-si-sin/104909 Mreja.bg
Моделката Ашли Греъм показа първите снимки
на новородения си син


Моделката от САЩ Ашли Греъм, известна с пищните си форми, сподели първите снимки на новородения си син със своите 10,1 милиона последователи в Инстаграм, съобщи Контактмюзик, цитирано от БТА.

Тридесет и две годишната Греъм е публикувала черно-бели фотографии на миниатюрните бебешки пръстчета, уловили ръцете на родителите. Моделката отново не разкрива какво име са избрали за сина си със съпруга й Джъстин Ървин.

През януари Ашли Греъм се похвали в Инстаграм с раждането на момченцето, без да споделя подробности около щастливото събитие. Пищната красавица написа само, че животът им се е променил към по-добро и благодари за засвидетелстваните й обич и подкрепа.

Ашли Греъм оповести през август миналата година, че ще става майка. През ноември като гост в шоуто на Елън де Дженерис "размер плюс" моделката разкри, че бебето е от мъжки пол, припомня изданието.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.