Моделка от Франция разказа за страшен симптом на коронавирус

https://mreja.bg/novini/modelka-ot-franciya-razkaza-za-strashen-simptom-na-koronavirus/105243 Mreja.bg
Моделка от Франция разказа за страшен симптом на коронавирус


Моделка от Париж, която се бори с коронавирус, сподели за странен симптом. Красавицата разказа, че белите й дробове са започнали да издават необикновени звуци при дишане, пише БЛИЦ, позовавайки се на Daily Star.


Интан Клемент, която е на 30 години, разкрива че първо се е разболял нейният приятел. Първоначално двамата предполагали, че става въпрос за настинка, тъй като приятелят й почти нямал симптоми.


Ден преди обявяването на национална карантина във Франция, Клемент заминала за Валуар, за да кара ски с приятели. Още на пистата тя усетила, че диша по-трудно и внезапно почувствала слабост. Но дори и тогава моделката предположила, че просто не е във форма, тъй като не е карала ски от 10 години.


Още на следващия ден се прибрала в Париж. Тогава дишането й започнало да става все по-трудно. Клемент започнала да кашля. След лато дробовете й започнали да издават странен звук при дишане, тя веднага се свързала с лекаря си. Той й препоръчал да започне прием на парацетамол.


На 20 март моделката е настанена в болница. След като й направили тест, разбрала че е заразена с новия коронавирус. Тя не крие, че се е отнасяла несериозно към инфекцията. Клемент призовава младите хора по света да не пренебрегват мерките за безопасност и да ги спазват стриктно. 



0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.