Младен Маринов с важни разкрития за коронавируса в България!

https://mreja.bg/novini/mladen-marinov-s-vazhni-razkritiya-za-koronavirusa-v-balgariya/105189 Mreja.bg
Младен Маринов с важни разкрития за коронавируса в България!


Министърът на вътрешните работи Младен Маринов даде подробности относно коронавируса, който застрашава здравето на българите от няколко седмици насам!

Акциите, които се провеждат на територията на България в момента, са свързани със забраната да не се струпват много хора на едно място. Това заяви по bTV вътрешният министър Младен Маринов.


Той взе отношение относно влизането на полицейски патрули в столичния квартал „Факултета“, където има контролни пунктове на входовете и изходите му. Това е като мярка срещу разпространението на коронавируса. Същите мерки са взети и в махали в Казанлък, Ямбол, Нова Загора и Сливен.



„Има общности, които по-трудно се информират от медиите и по –трудно осъзнават това, което ние казваме“, отбеляза вътрешният министър.


За хората от блокадата в Банско, Маринов разкри, че част от тях вече са настанени в общежитие, тези които не искат, са подписали декларация и са намерили къде да се настанят, но не са пуснати от града. Втори ден Банско е под карантина, но има туристи, които протестират и искат да се приберат по домовете си.


„Вечерен час в градовете може да се налага и с решение на кметовете, те имат правомощия за това. Ако се спазват мерките, по-бързо ще се пресече заразата“, припомни вътрешният министър.


В цялата страна до момента има 4630 човека под карантина, но има още хора, които се прибират по граничните пунктове.


Имаме 39 досъдебни производства за нарушения, работи се по 59 предварителни проверки. В тези случаи хората не са установени на адреса, съобщи още Младен Маринов.

Източник: https:blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.