Млад мъж е в критично състояние, след като…

https://mreja.bg/novini/mlad-mazh-e-v-kritichno-sastoyanie-sled-kato/105619 Mreja.bg
Млад мъж е в критично състояние, след като…


Той е настанен в МБАЛ „Св. Анна”


Млад мъж се бори за живота си, след като падна от голяма височина.


 


От ОДМВР-Добрич съобщават, че 25-годишният мъж е с опасност за живота, след като е паднал от скалите на нос Калиакра.


 


Полицейските власти уточняват, че инцидентът се е случил на 29 май около 15.40 часа.


Съобщено е за възникнал инцидент на нос Калиакра.


 


Установено е, че младият мъж от град Русе, е паднал от височина 28 метра на скалите на морския бряг. Вследствие на инцидента пострадалият е настанен в МБАЛ „Св. Анна” с опасност за живота.


 


По случая е образувано досъдебно производство.


 


Междувременно стана ясно, че служители на Националната служба за охрана, са спасили двама бедстващи рибари. Това се е случило край бреговете на комплекс „Сандрово“ край Варна, съобщиха от службата.

Случаят е от неделя, 31 май, вечерта.


Около 18.30 часа дежурните служители на НСО – главен старшина Славов, старшина Маринов, старшина Янков и старши сержант Халачев, забелязват обърната рибарска лодка. Плавателният съд е бил на около 40 метра от буната на комплекса.


 


Те се отзовават на викове за помощ от двама мъже - на 71 и на 66 години. Служителите на НСО реагирали за минути и успели с помощта на въже да изтеглят на брега бедстващите.

Двамата мъже са спасени, в добро общо състояние са, но с леки признаци на хипотермия. Пострадалите са поети от медицинския екип, отзовал се на подадения сигнал на Спешен номер „112“, пише dariknews.bg. 

Източник: https:dariknews.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.