Митрофанова срази Просто Киро: Не взима решение без САЩ!

https://mreja.bg/novini/mitrofanova-srazi-prosto-kiro-ne-vzima-reshenie-bez-sasht/56767 Mreja.bg
Митрофанова срази Просто Киро: Не взима решение без САЩ!

Елеонора Митрофанова смята, че Кирил Петков е изцяло зависим от САЩ!


Руският посланик у нас коментира скандала с изгонените 70 руски дипломати. Според Елеонора Митрофанова това не е решение на Кирил Петков, а на американците.


Посланичката определи България като изцяло зависима от САЩ и Англия страна. Тя е на мнение, че тук американците и британците диктуват всичко и не се взима решение без тяхното съгласие.


Митрофанова обаче отбелязва, че има голяма бездна между българския народ и политическия елит по отношение на Русия. Народът на България помни историята си и я защитава, категорична е тя, имайки предвид Руско-турската освободителна война.


Посланик Митрофанова обаче няма да се откаже от взаимоотношенията с България и на мястото на изгонените дипломати ще бъдат назначени нови. Тя се надява, че все някога ще спрат клеветите на българските политици към руснаците и Русия.


Досега Елеонора Митрофанова не е имала толкова лоши взаимоотношения с нито един от лидерите на България, колкото има с Кирил Петков. Премиерът в оставка я обяви за една от личностите, които са го свалили от власт. Той заяви в прав текст, че тя не е превъзмогнала спирането на "Газпром".


Бунтът срещу Просто Киро, както е известен лидерът на "Продължаваме промяната", е голям след изгонването на руските дипломати. Заради това решение той развали взаимоотношенията си с Корнелия Нинова, която обяви, че БСП повече никога няма да го подкрепи за премиер.

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.