Мира Радева на среща с Васил Божков за политическия му проект (Подробности)

https://mreja.bg/novini/mira-radeva-na-sreshta-s-vasil-bozhkov-za-politicheskiya-mu-proekt-podrobnosti/105709 Mreja.bg
Мира Радева на среща с Васил Божков за политическия му проект (Подробности)


Предсрочни избори няма да има, категорична е социоложката Мира Радева.  "Въпреки високия рейтинг на премиера и правителството към средата на кризата с COVID-19 - при кризи хората имат нужда да бъдат направлявани, някой трябваше да вземе контрола, идващата икономическа криза ще свали рейтинга на управляващите много бързо, лятото няма да компенсира нищо", така коментира пред Радио Пловдив връзката между коронавируса и властта социоложката. 

В този контекст, тя подчерта, че президентът Радев не е успял да се прови като обединител, нито БСП е натрупала позитиви, но въпреки това, не се очертават предсрочни избори, защото няма кой да се наеме с управлението в този момент". За подписката  на БСП за сваляне на правителството, Радева каза, че" това е като регулярно проявление, защото трябва да покажат мускули".

От новите политически проекти, социоложката посочи като по-сериозен, този на Слави Трифонов, който при предишно изследване, е имал  повече гласове от ДПС.   Заявката на Васил Божков с политически проект, определи като нещо несериозно и разказа за своя среща с него, на която е била поканена от хазартния бос на улица "Московска" преди години, по повод на политически проект за парламентарни избори, като Божков е лобирал за известен бизнесмен, който произвежда колбаси. 

"Оставаше 1 месец до изборите и аз казах, че са закъснели и ще загубят. Тогава за първи път видях , че има и бронирани пердета", пише Блиц.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.