Министърът на културата наглее след нелепото видео: Няма да подам оставка! Целта ми беше да привлека внимание!

https://mreja.bg/novini/ministarat-na-kulturata-naglee-sled-nelepoto-video-nyama-da-podam-ostavka-celta-mi-beshe-da-privleka-vnimanie/109344 Mreja.bg
Министърът на културата наглее след нелепото видео: Няма да подам оставка! Целта ми беше да привлека внимание!


Министърът на културата Атанас Атанасов изнагля след нелепото видео, в което мнозина подозират, че е бил надрусан, узна Мрежа.


Просто Наско обяви, че не вижда нищо нередно в клипчето, което предизвика страхотни гаври в нета. Нещо повече, по думите му той просто се е наслаждавал на последните слънчеви лъчи и е искал да благодари на хората, които са го поздравили за рождения му ден.


И заяви, че въпреки излагацията, няма никакви намерения да подава оставка. Още повече, че видеото било умишлено заснето по този начин – за да привлече вниманието на хората към себе си, защото искал да каже много неща. „Исках да направя тест, да се обърна към хората по мой начин и този тест проработи“, допълва той.  


Министърът твърди, че не близва алкохол, камо ли наркотици, дори не е черпил за празника си. Любопитно е обаче защо, при това положение, във видеото зениците му са като на дрогиран човек. За поведението няма какво да коментираме, всички го видяха.


"Истинската новина от петък беше, че 30.4 милиона лева са във фонд "Култура". Радвам се, че сега хората гледат към културата", допълни министъра. Той каза, че новината за средствата е получила само 12 споделяния в социалната мрежа и никой не е обърнал внимание, както и на другата новина, че са отделени 1 млн лева специално за филми на детска тематика.


"Единственият начин да се справим с тази битка, е да обърнем  прожекторите кум нас", каза Атанасов. В следващото видео, което той ще публикува в профила си във фейсбук, ще бъде за подробности за Национален фонд "Култура", но ще помисли дали да го снима отново до прозореца. "Бях под влияние на две неща, чувство на благодарност, което ме кара да говоря бавно, винаги е така, и съвсем естествената умора в петък вечер в 19,30 ч."


Източник: 120 минути


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.