Мъжът на убитата в Старосел Кристиана посреща рождения си ден в затвора?

https://mreja.bg/novini/mazhat-na-ubitata-v-starosel-kristiana-posreshta-rozhdeniya-si-den-v-zatvora/109334 Mreja.bg
Мъжът на убитата в Старосел Кристиана посреща рождения си ден в затвора?


Емил е основният заподозрян до този момент!


Полицията все още работи по версиите за гибелта на 26-годишната Кристиана, която бе намерена мъртва в дома си в Старосел на 3 април. До този момент мъжът й Емил е основният заподозрян за нейното убийство.


Всички съседи и познати на двойката, която има двегодишно дете, са потресени, защото семейството е изглеждало хармонично. Може обаче да е имало проблеми, за които никой да не е знаел.


Кристиана и Емил са се преместили в пловдивското село преди около 10 години. Всички твърдят, че не са показвали каквито и да било проблеми помежду си.


Емил вече прекара 24 часа в ареста, както предопределя законът, тъй като е първи заподозрян. Има вероятност обаче той да бъде вкаран зад решетките отново, понеже до момента друг заподозрян няма. Това значи, че може да прекара рождения си ден на топло.


Ако бъде доказано, че именно Емил е убил Кристиана, не се знае какво ще се случи с детето им. Полицията в момента издирва близките на бебето и от бащина, и от майчина линия.

Източник: http:www.bgnow.eu


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.