Мария и Мирослав чакат близнаци! (Пайнерката с ин витро бебета, крие новината от суеверие)

https://mreja.bg/novini/mariya-i-miroslav-chakat-bliznaci-paynerkata-s-in-vitro-bebeta-krie-novinata-ot-sueverie/109260 Mreja.bg
Мария и Мирослав чакат близнаци! (Пайнерката с ин витро бебета, крие новината от суеверие)


Мария е бременна от поредния си мъж Мирослав Соколов, узна ексклузивно Crimesbg.com.


Певачката е успяла да сбъдне мечтата си и да върже поредния богаташ не само със сватба, но и с деца. Точно така – деца. Според наш отлично осведомен източник чалгаджийката чака не едно бебе, а близнаци. Това е и причината за бързата им сватба.


Както знаете, двойката се ожени на изненадваща, скромна церемония на 3 декември миналата година. Най-вероятно двамата вече са знаели, че ще стават родители и Мария е натиснала любовника си да станат официално семейство.


Според близки до двойката, Отварачката е заченала ин витро, тъй като не е успяла по естествен път. Не е тайна, че тя забременя доста трудно с единственото си дете – Марая, плод на любовта й с първия й мъж Димитър Андонов.


Вторият й брак – с милиардерския наследник Християн Гущеров, приключи безславно за нея – без наследници. В светските среди се шушука, че именно това била и причината за краха на връзката им – невъзможността на певицата да дари богаташа с наследници.


Мирослав е третият мъж, с когото Мария минава под венчило. Тя успя да го разведе със съпругата му Вая, от която Соколов има две деца – момче и момиче. Това обаче никога не е било проблем за амбициозната чалгаджийка.


 Която не само, че разби семейството му, ами отмъкна и всички материални придобивки, които Мирослав беше купувал на първата си съпруга. След развода той си взе всичко от Вая, за да го пренасочи към певачката.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.