Любовна драма в полицията в Дупница! Ченгета се млатят заради колежка, колегите им ги укриват (Всичко за скандала)

https://mreja.bg/novini/lyubovna-drama-v-policiyata-v-dupnica-chengeta-se-mlatyat-zaradi-kolezhka-kolegite-im-gi-ukrivat-vsichko-za-skandala/109326 Mreja.bg
Любовна драма в полицията в Дупница! Ченгета се млатят заради колежка, колегите им ги укриват (Всичко за скандала)


Жестока любовна драма се вихри в дупнишката полиция, узна Мрежа.


Напрежението между двама колеги ескалирало и довело до мутренски прояви в кафене „Колата“ в града. Местни разказаха, че през уикенда двамата униформени се хванали за гушите, а причината е тривиална – жена. По-точно – тяхна колежка.


Побойниците се заели да уреждат спора си за засуканата мадама току пред заведението. И двамата, на възраст около 35 години, влезли в юмручен бой и то пред клиенти на кафенето. В което има щети заради тях.


Местни разкриха, че името на единият от побойниците е Даниел Тонев, който не крие, че е фен на скъпите коли. И обича да се фука с возилото си за 20 бона. Любопитното е, че в сводката на полицията няма и следа за случилото се.


Местните пък разказват още, че въпросното кафене не за пръв път става арена на жесток бой. Като предишният път последиците дори са били фатални.


През 2014 г. смъртта си там намери гардът на Братя Галеви Николай Радев отвертката. Той беше атакуван от лекарската фамилия Карастоянови и издъхна в болница от тежки наранявания. Делото още се влачи по висшите инстанции и окончателни присъди няма.

Източник: Лупа


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.