Лошо: Германия обяви три наши района за много рискови!

https://mreja.bg/novini/losho-germaniya-obyavi-tri-nashi-rayona-za-mnogo-riskovi/106072 Mreja.bg
Лошо: Германия обяви три наши района за много рискови!


Германия обяви три наши района за рискови!

От днес три наши района са обявени за рискови от Германия. И това са Варна, Благоевград и Добрич, които заради многото заразени с Ковид-19 представляват опасност и заплаха според немските власти. Всички пристигащи в Германия от тези градове ще бъдат тествани задължително. 

Добрата новина днес обаче е, че се наблюдава значителен спас на новозаразените от коронавируса у нас. За последните 24 часа новите случаи са 195 при направени общо 5837 теста, сочи Единният информационен портал.


Имаме цели 102 случая по-малко спрямо миналия ден и дано тази тенденция да се задържи така. Данните сочат и спад на новозаразените за трета поредна седмица.


Общо 13 209 са регистрираните носители на коронавируса в България като от тях излекувани са 7 622. 248 са излекувани за изминалите 24 часа.


5 145 остават активните случаи на заразата, от които 857 се намират в болници, а 55 са в интензивни отделения.


7 са жертвите на Ковид-19 за изминалото денонощие, а броят на починалите с тях става 442.


В София и областта има най-голям брой новоразазени, които са 56, следвана от Варна с 25 и Благоевград с 23.0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.