Лоша новина за много наши сънародници, решили да почиват в Гърция

https://mreja.bg/novini/losha-novina-za-mnogo-nashi-sanarodnici-reshili-da-pochivat-v-garciya/107916 Mreja.bg
Лоша новина за много наши сънародници, решили да почиват в Гърция


Лоша новина за много наши сънародници, решили да почиват в Гърция


Тази новина попари част от сънародниците ни, решили да почиват това лято в Гърция.


Почивките им може да се провалят заради финансови проблеми на гръцкия туроператор „Музенидис травъл“.


Агенции в България вече са получили съобщения, че компанията анулира всички резервации за гръцки хотели до 26 юни. Препоръката на колегите им от Гърция е датите да бъдат изместени след 1 септември или да се отложат за следващата година.


„Музенидис Гърция“ ни предупредиха на 16-и в 9 часа вечерта. „Музенидис травъл“ в България прави всичко възможно със собствени сили на настаняват клиентите – и 18-и, и 19-и и 20-и, като в момента сме платили до 20-и настаняванията на клиентите", това заяви пред БНР представителят на компанията за България Тодор Севастакиев.


Той добави, че колегите му от Гърция съответно чакат също помощ и в момента са взели ваканция.


"Надявам се, че от следващата седмица ситуацията ще се стабилизира и ще можем всички заедно да продължим работа", добави още Тодор Севастакиев.


Той подчерта, че клонът на „Музенидис“ у нас също е финансово затруднен, но засега изплаща всички задължения към партньорски туристически агенции, пише БЛИЦ.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.