Лондончанка изкарва по 6000 долара на ден, като позира с перфектните си длани

https://mreja.bg/novini/londonchanka-izkarva-po-6000-dolara-na-den-kato-pozira-s-perfektnite-si-dlani/87047 Mreja.bg
Лондончанка изкарва по 6000 долара на ден, като позира с перфектните си длани


Лондончанката Нина Тейлър изкарва по 6000 долара на ден, като позира с перфектните си длани, които служат за реклами и за дублиране на ръцете на известни актриси, съобщава в. "Сън".

Тейлър има зад гърба си две десетилетия опит в бизнеса. Наричат я "Кейт Мос на дланите". Те са толкова ценни за нея, че ги е застраховала за 2,5 милиона долара, предаде БТА.

На Нина й фотографират само перфектните ръце и пръсти, лицето й не влиза в кадър. Тя е "услужвала" с тях при снимки на Деми Мур, Дженифър Лорънс, Скарлет Йохансон, Хайди Клум, Джорджия Мей Джагър и на самата Кейт Мос в някои от рекламните й кампании.

Дланите на Тейлър са фигурирали и в промоции на модните брандове "Шанел", "Фенди" и "Том Форд". Тя е доволна от странната си професия, тъй като на практика запазва пълна анонимност, защото лицето й остава извън кадър. Но нейното амплоа й налага някои ограничения - тя не може да се занимава с градинарство или да свири на китара, тъй като това би развалила външния вид на ръцете, с които си изкарва хляба.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.