Легенда на “Милан” поиска Станислав Костов от “Левски”

https://mreja.bg/novini/legenda-na-milan-poiska-stanislav-kostov-ot-levski/87127 Mreja.bg
Легенда на “Милан” поиска Станислав Костов от “Левски”


Голмайсторът на “Левски” от миналия сезон Станислав Костов е трансферна цел на италианския “Фрозиноне”. Отборът от Серия “Б”, който е воден от легендата на “Милан” Алесандро Неста, се е насочил към българския нападател като основна опция в опита за решаване на проблемите в предни позиции.

“Фрозиноне” е насочил специално внимание към българския нападател Станислав Костов, който е роден през 1991 година. Той пристигна в “Левски” през януари 2018 г. и с екипа на “сините” е вкарал 27 гола в 51 мача. Костов обаче не е единственото име на чуждестранен нападател, върху който “Фрозиноне” работи за осъществяване на трансфер”, пишат от ciociariaoggi.it. И преди началото на сезона към голаджията на “Левски” имаше интерес от чужбина, но до трансфер не се стигна. След идването на Петър Хубчев от “Герена” се разделиха с Валери Божинов. След това като опция в атака бе привлечен Дени Алар. Все по-често шанс получава и 20-годишният Станислав Иванов.

През тази седмица “Левски” осъществи много сериозен изходящ трансфер, продавайки най-добре представящия се футболист от началото на новата кампания - Давиде Мариани. Швейцарецът отиде в ОАЕ за 1,417 млн. евро и влезе в топ 5 на най-скъпо продадените от “Левски”.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.