Лъснаха скандалните неподозирани тайни на Ким Чен Ун

https://mreja.bg/novini/lasnaha-skandalnite-nepodozirani-tayni-na-kim-chen-un/105444 Mreja.bg
Лъснаха скандалните неподозирани тайни на Ким Чен Ун


Не е за вярване по какъв начин използва властта си


Скандалните неподозирани тайни на Ким Чен Ун излязоха на бял свят.


 


След като Ким Чен Ун бе първият лидер в Северна Корея, срещнал се с президент на САЩ, мнозина се надяваха, че това е знак за раздяла с мрачното минало на нацията.


 


През 2015 година обаче синът на Ким Чен Ир възкреси една от най-мрачните традиции на режима – тайните момичета, задоволяващи севернокорейските лидери. В тази група има и невръстни девойки.


Групата е била създадена от дядо му – Ким Ир Сен, съобщава New York Post.


 


Доклад сочи, че харемът се състои от 2 000 момичета. Местонахождението на Ким беше неизвестно до преди няколко дни, когато Севернокорейската централна агенция съобщи, че диктаторът е открил завод за изкуствени торове северно от столицата Пхенян. Отсъствието му предизвика редица слухове за здравето му.


 


Някои дори предполагаха, че е починал, а чуждестранни разузнавателни служби заявиха, че той всъщност се намира в луксозното си имение във Вонсан, далеч от пандемията на COVID-19. Именно там – зад стените на неговите дворци, групата от момичета осигуряват забавление за високопоставени севернокорейски служители. 


 


„The Sun“ твърди, че момичетата не само пеят и танцуват за елита на нацията, а и участват в сексуални игри. Смущаващ е фактът, че в доклада пише, че някои от момичетата са едва 13-годишни. Те са изведени директно от училище, за да могат да са на разположение на лидерите. Дисиденти от Северна Корея дори казват, че някои от момичетата трябва да преминат медицински прегледи, за да докажат, че са девствени, преди да се присъединят към харема.


 


"Групата за удоволствия" започва работа по време на управлението на основателя на Северна Корея – Ким Ир Сен. Той все още се смята за вечен президент на страната при все, че почина през 1994 година. В края на 70-те години той изпраща свои служители да търсят най-привлекателните млади жени и момичета, които да пеят и танцуват. Някои от тях започнали работа като прислужници, а на най-привлекателните е било наредено да станат сексуални робини на лидерите. 


 


Много от тях били на възраст 13 и 14 години. Ким Ир Сен имал афинитет към девствените момичета, защото вярвал, че сексуалният контакт с тях ще му позволи да усети жизнената сила на момичето. Властите съобщавали на родителите, че дъщерите им са отведени на важна мисия, за да служат на Ким Ир Сен. Момичетата били държани в именията на партийните лидери и правели каквото им бъде наредено.


 


След като бъдат включени в "групата за удоволствия", момичетата се подреждат в различни звена. Очаква се някои да пеят и танцуват, а други правят предимно масажи и понякога се изпращат за практика в чужбина. След смъртта на Ким Ир Сен синът му Ким Чен Ир поддържаше "групата за удоволствия" и имаше голям брой любовници.


 


За други членове на династията Ким също се твърди, че са експлоатирали момичетата. Кенджи Фуджимото, бившият суши готвач на Ким Чен Ир, твърди, че братът на дядото на Ким Чен Ун, "прослушвал" момичетата дали могат да пеят.


"За да ги одобри за прослушване, момичетата първо трябва да правят секс с него", казва Фуджимото.


 


Много малка част от подробностите за дейностите на момичетата, доставящи удоволствие, станаха известни извън затворения комунистически режим на Северна Корея. През 2010 г. жена, известна като Ми Ханг, заяви, че е била част от тези момичета цели две години. Тогава тя сподели, че е вербувана, когато е била 15-годишна ученичка.


 


"Инспектираха всички студентки. Разбраха всичко за моята фамилия и нейната история. Попитаха ме дали съм спала с момче. Изпитвах толкова срам да чуя такъв въпрос", казва тя.


Племенникът на Ким Ир Сен – Лий, публикува статия, в която споменава за сексуалните робини. Към нея той споделя и картина, нарисувана от него, на която са изобразени лудите партита в резиденцията на Ким в Пхенян. 


Купоните продължавали до ранни зори, като алкохолът и сексът били неизменна част от тях.


 


"Партитата включваха ядене, пиене и танци, но обикновено завършваха с еротични игри. Любимата игра беше тази, в която губещите трябваше да свалят дрехите си една по една, независимо мъж или жена е", пише Лий в материала си.


Той допълва, че някои партита са били посветени единствено на секса, когато Ким е бил в особено добро настроение.


Статията е публикувана, докато Лий живее в изгнание, преди да бъде убит през 1997 година.


 


Харемът, основан през 70-те години на миналия век, но се разпада, когато Ким Чен Ир умира през 2011 г. и синът му Ким Чен Ун поема властта.


Това е, защото се твърди, че Ким Чен Ун не се доверява на никого от администрацията на баща си, включително на жените и момичетата от "групата за удоволствия".


 


"Жените, които забавляваха баща му, знаеха много тайни и преди да бъдат изпратени обратно в родните си градове им беше наредено да не разкриват никаква информация ", заяви севернокорейски експерт. 


Смята се, че всяка от жените е получила около 4000 долара, което е изключително голяма сума пари на фона на бедността в комунистическата държава.


 


За 4 години харемът напълно прекратил дейността си. Но през 2015 г. в Южна Корея се появиха съобщения, че Ким Чен Ун набира нови момичета и жени за "групата за удоволствия".


Твърди се, че лидерът има вкус към по-пластични девойки. Източник от Южна Корея споделя, че високите и красиви жени, които са нови, трябва да преминат обучение в хотел в Пхенян, преди да бъдат назначени да работят.


На тях им се обяснява, че всичко е строго секретно и трябва да пазят тайна.

Източник: https:blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.