Лъсна голяма измама, свързана с партията на Слави Трифонов

https://mreja.bg/novini/lasna-golyama-izmama-svarzana-s-partiyata-na-slavi-trifonov/106165 Mreja.bg
Лъсна голяма измама, свързана с партията на Слави Трифонов


Голяма измама, свързана с партията на Слави Трифонов, видя бял свят


Неочаквано страницата на партията на Слави Трифонов се оказа с  50 000 последователи във фейсбук.


Причината за големия брой фенове на страницата, е че преди да стане поле за изява на партията на Дългия е била група с името Tradebook.


От хронологията на групата става ясно, че тя е създадена през 2017 година. Идеята за създаването й е била потребителите да я използват за продажба и покупка на стоки. 


Но от няколко дни, от  21 август името на групата е променено на ПП ИМА ТАКЪВ НАРОД.


И на практика всеки един от последователите на групата,  вече е „член или симпатизант“ на Слави Трифонов и неговата група.


Вероятно доста от потребителите все още не са обърнали внимание на промяната, защото в групата все още се публикуват обяви за продажба. 


В постовете преобладават главно съобщения за затварачки за буркани, атрактивни капачки, казани за ракия и други. До тях се появяват и обяви за продажба на бельо.


Някои от наблюдателните потребители вече са забелязали промяната. Според част от тях това е това е лоша шега и не е възможно да е дело на шоумена. Но други са на мнение, че това е честа практика - продажба на  групи с много последователи с цел реклама.0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.