"Курир": На политическата сцена в Сърбия се появяват все повече татуирани политици

https://mreja.bg/novini/kurir-na-politicheskata-scena-v-sarbiya-se-poyavyavat-vse-poveche-tatuirani-politici/87480 Mreja.bg
"Курир": На политическата сцена в Сърбия се появяват все повече татуирани политици


Синдикатите единодушно осъдиха закона за агенционно набиране на работна ръка, който бе приет от правителството, пише в."Данас". Според законопроекта работодателят може да ангажира 100 процента от работниците си чрез агенции, докато в Европа този процент е едва 1,6 процента. По този начин според синдикатите напълно се фаворизира интересът на капитала, работниците губят сигурността на работното си място и перспективите си, заплатите им ще бъдат по-ниски, отколкото ако са директно назначени. Макар че по закон работниците могат да се обединяват в синдикат, на наетите работници на практика това ще бъде забранено, защото работодателят във всеки момент може да смени "бунтарите", изтъкват синдикатите.

Прищина само търси начини да малтретира гражданите без причина, заяви директорът на сръбската служба за Косово Марко Джурич, цитиран от в. "Политика". Повод за това твърдение бяха информации в някои медии, че косовската гранична полиция не признава сръбските паспорти при влизане на територията на Косово. "Постоянно намират нови начини да ограничат свободата на обикновените хора от всички националности, а особено на сърбите, към които не крият нетърпимостта си. Иначе в Косово не е нужен сръбски паспорт. Нито е бил, нито ще бъде. Може би само на граничните пунктове на излизане от Сърбия през територията на Косово към Албания и Северна Македония", каза Джурич, като добави, че Прищина няма право да третира административната линия между Косово и Сърбия като граница, предаде БТА.

На политическата сцена в Сърбия се появяват все повече татуирани политици, пише в. "Курир". Някои от тях правят това, за да бъдат в крак с модата, но други като че ли, нямайки други идеи, смятат с това да се харесат на избирателите, коментират събеседници на вестника. Някои политици без ни най-малко стеснение се съблякоха и показаха татуировките на краката, раменете, тялото и гърба си, а общото при повечето е, че са си татуирали животни - тигър, лъв, мечка, посочва вестникът, който публикува снимки на татуираните политици. Интересното е, че нито една жена политик в Сърбия няма татуировка, или поне не се е похвалила, че има, пише "Курир".

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.