Кристиано Роналдо станал това, което е, благодарение на приятел!

https://mreja.bg/novini/kristiano-ronaldo-stanal-tova-koeto-e-blagodarenie-na-priyatel/56400 Mreja.bg
Кристиано Роналдо станал това, което е, благодарение на приятел!

Кристиано Роналдо и Алберт Фантрау са героите на една приказна история. История, в която приятелството надделява над съперничеството.


Двамата се познават от деца. Играят заедно в аматьорските детски лиги, когато един ден на техен мач идват пратеници на Сортинг (Лисабон) и заявяват, че ще вземат в академията си този, който вкара най-много голове в срещата.


И двамата се разписват по веднъж, когато в края на мача Алберт се откъсва сам срещу вратаря, преодолява го, но вместо да вкара на празна врата, подава на Роналдо, който реализира втория си гол в мача.


Така Кристиано отива в португалския гигант Спортнг. След мача той попитал Алберт защо му е подал, а отговорът го смайва - "Защото ти си по-добър от мен".


Днес Алберт е безработен, не е станал професионален футболист, но живее в лукс. Има своя къща, скъпа кола и всички удобства. Когато журналисти го питат откъде има всичко това, той отговаря "От Кристиано".


Източник: Crimesbg.com

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.