Кралев пожела успех на националите по волейбол (Снимка)

https://mreja.bg/novini/kralev-pozhela-uspeh-na-nacionalite-po-voleybol-snimka/87519 Mreja.bg
Кралев пожела успех на националите по волейбол (Снимка)


Министърът на младежта и спорта Красен Кралев се срещна с националите по волейбол във фитнеса в Двореца на културата и спорта.

"Изключително приятна среща. Момчетата се готвят здраво за предстоящата олимпийска квалификация във Варна, където ще срещнем изключително силния тим на Бразилия. Атмосферата в отбора е прекрасна. Волейболистите ни са оптимисти, че можем да се преборим за първото място, което да ни изпрати на Игрите в Токио. Пожелавам успех на отбора в предстоящите срещи и нека напълним залата за битките на нашите момчета", написа Кралев във фейсбук.

В първия си мач "лъвовете" ще излязат срещу Египет на 9 август от 20:30 часа. Надпреварата ще бъде открита с американския сблъсък Бразилия - Пуерто Рико от 17:00 часа.

В събота, 10 август, бразилците срещат египтяните, а българите ще играят с Пуерто Рико от 20.30 ч.

На практика същинската квалификация е в неделя, 11 август, когато България среща олимпийския шампион Бразилия също от 20.30 ч.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.