Крадци задигнаха 92 000 евро от Моника Валериева, тя постъпи за кратко в болница

https://mreja.bg/novini/kradci-zadignaha-92-000-evro-ot-monika-valerieva-tya-postapi-za-kratko-v-bolnica/87695 Mreja.bg
Крадци задигнаха 92 000 евро от Моника Валериева, тя постъпи за кратко в болница


Преди години на същия ден преживява катастрофа

Над 92 хил. евро, маркови бижута и часовници задигнаха крадци от дома на плеймейтката Моника Валериева в София в сряда. Те отворили с подправен ключ, а на излизане заключили вратата.

В момента на обира Валериева не е била вкъщи, а камерите не работели. Крадците претършували цялото жилище в столичния кв. “Студентски град”, преди да си заминат. Никой не ги е чул. Според основната версия обирът станал в сряда през деня. Освен парите, които не били в каса, бандитите задигнали часовници и бижута. Всички били маркови, което правело стойността на откраднотото на над 400 000 лв.

Веднага след кражбата плеймейтката постъпи в болница. Бързо обаче я изписаха, а семейството ѝ коментира обира в инстаграм. “Благодарим за подкрепата. Моника беше в болница, но вече е добре. Когато тя е готова, а и нейното семейство, ще даде изявление”, написаха от екипа на Валериева, която е родом от Дупница.

“Моля ви за малко спокойствие и положителна енергия за хващането на извършителя”, добавиха те и посочиха, че са възхитени от работата на полицията, както и грижите, положени от лекарите. По-късно Валериева пусна и стори в инстаграм с медиите, отразили кражбата.

Тя вече е дала показания. Пред разследващите казала, че няма врагове. В последните дни нямала необичайни гости, нито ремонт в дома си.

Сайтове писаха, че от НАП ще проверяват Валериева. Данъчните отрекоха пред “24 часа”.

Красавицата е дъщеря на дългогодишния шеф на Криминалната полиция в Дупница Валери Тодоров. Любопитното е, че последният деклариран от нея доход са 60 000 лв. от участието ѝ във “ВИП Брадър” през 2015 г.

Обирът се случил на годишнината от тежка катастрофа, която Валериева преживяла преди време. “На този ден претърпях тежка катастрофа и благодаря на Господ, че съм жива и се наслаждавам на всеки ден и на всеки детайл. Зарекох се, че ще правя курбан цял живот. Благодаря ви че ще сте до мен отново, че ви има”, написа Моника в инстаграм часове преди да разбере, че е жертва на крадци.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.