Кошмарен инцидент в София създаде проблеми в цялата страна

https://mreja.bg/novini/koshmaren-incident-v-sofiya-sazdade-problemi-v-cyalata-strana/107846 Mreja.bg
Кошмарен инцидент в София създаде проблеми в цялата страна


Кошмарен инцидент в София създаде проблеми в цялата страна


Кошмарен инцидент в столицата създаде проблеми в цялата страна. Заради пожар в шахта с кабели на столичния булевард „Цариградско шосе” възникнаха сериозни проблеми с електрозахранването в София. Инцидентът е станал близо до сградата на ГДБОП.


Кв. „Дружба” е най-пострадал. Заради инцидента там няма ток, споделят читатели на БЛИЦ.


Освен че е прекъснал електрозахранването, пожарът е сринал кабелните и интернет мрежи. Редица информационни сайтове и радиа не функционират.


Екипът на БЛИЦ се свърза с ЧЕЗ за информация по случая. От дружеството съобщиха в кои квартали няма ток и уточниха в колко часа той ще бъде възстановено захранването.


В кварталите "Младост" 1, 2, 3 и 4 електрозахранването ще се възстанови до 20 ч. Единствено в "Младост" 1А - до 20.30 ч.


В ж.к. "Полигона", в "Дружба" 1 и 2" и в "Гара Искър" и токът също ще бъде пуснат до 20 ч.


В ж.к. "Иван Вазов" пък от дружеството обещават електрозахранването да се възстанови до 21 ч.


Десетки граждани се оказаха в капан, тъй като са заседнали в асансьори. От фирмите за поддръжка не смогват да освободят хората, тъй като сигналите са десетки, предаде Bulgaria ON AIR.


Трудности в доставката на телевизия в цялата страна изпитва и един от мобилните оператори. Вероятно причината за това е спирането на тока, пише БЛИЦ.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.