Кошмар: Пламнали коли блокираха изходите на Бургас

https://mreja.bg/novini/koshmar-plamnali-koli-blokiraha-izhodite-na-burgas/86463 Mreja.bg
Кошмар: Пламнали коли блокираха изходите на Бургас


Километрични тапи се образуваха на двата изхода на Бургас заради горящи коли, които превърнаха в кошмар движението за местни и туристи по морето.

Около 14 ч. първо пламна кола с великотърновска регистрация на влизане за магистрала "Тракия" за София до пътен възел "Ветрен", час по-късно се запали и такси на метри от бензиностанцията на "ЛУКОЙЛ" по пътя за Созопол. По чудо и двата инцидента се разминаха без жертви и пострадали.

При пъривя пожар шофьорът предвидливо отбил встрани от пътя и навреме изкарал пътниците от колата преди да гръмне газовата бутилка. Горящата кола предизвика километрична тапа на изхода на Бургас в посока София и временно движенинето по аутобана бе пренасочено по стария път през Айтос и Карнобат.

Без пострадали се размина и пламналото такси за Созопол, но образува голяма опашка към курортите на юг от Бургас. Колата се запалила в движение, но шофьорът реагирал бързо и изскочил бързо навън. По същото време, но в другото платно в посока за Бургас две коли катастрофираха до горящото такси и блокираха трафика и на влизане в Бургас от Созопол. При инцидента двама души пострадаха и бяха откарани в болница.

Свидетели на двата инцидента станаха хиляди туристи, поели към морето в началото на лятната си отпуска.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.