Кола се удари в паднало дърво край Мездра и се обърна, загина жена

https://mreja.bg/novini/kola-se-udari-v-padnalo-darvo-kray-mezdra-i-se-obarna-zagina-zhena/87607 Mreja.bg
Кола се удари в паднало дърво край Мездра и се обърна, загина жена


Тежка катастрофа затвори частично международния път Е-79 край Мездра. Малко след 6 часа тази сутрин лек автомобил с врачанска регистрация се ударил в паднало дърво на пътя близо до контролния пункт на КАТ и се обърнал на пътя.

Две линейки, пожарна и полиция пристигнали на мястото на катастрофата. Жена, возеща се отдясно до шофьора, е загинала при зловещата катастрофа.  В катастрофиралото БМВ е имало двама души - шофьорът на около 35-36 години от Враца и съпругата му.

Пробите за алкохол и наркотици на водача, предизвикал сблъсъка са били отрицателни, съобщиха от пролицията. Разследващи са на мнение, че мъжът зад волана просто е заспал или по някаква друга причина е изпуснал контрола над возилото, което се е забило в ската край пътя.

От Агенция "Пътна инфраструктура" реагираха и отбиха движението в двете посоки - сега трафикът преминава през Паволче, Челопек и Лютиброд и обратно. Пътна полиция регулира движението в района, като пропуска поетапно минаването в двете посоки.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.