Княгиня Мириам: Кардам съжаляваше, че не е паднал на колене, за да ми предложи брак

https://mreja.bg/novini/knyaginya-miriam-kardam-sazhalyavashe-che-ne-e-padnal-na-kolene-za-da-mi-predlozhi-brak/86175 Mreja.bg
Княгиня Мириам: Кардам съжаляваше, че не е паднал на колене, за да ми предложи брак


Княгиня Мириам, съпругата на първородния син на Симеон Сакскобургготски - Кардам, който почина през 2015 година, след като 7 години по-рано претърпя тежка катастрофа, която го остави в будна кома, предава life.dir.bg.

В интервю за списание Eva Мириам споделя за живота си като княгиня, любовта с княза и животът след смъртта му.

Мириам е единствено момиче от седем деца и разказва, че като дете е играла основно момчешки игри, а братята ѝ се вживявали в ролята на бащи, единственото истинско момичешко забавление за Мириам е балетът.

Тя много обича да танцува и дори се запознава в Кардам в дискотека чрез общ познат. Когато я вижда князът споделя със своя приятел, че току-що е видял жената, за която иска да се ожени. След това се срещат отново и отново и разговорите им стават дълбоки, тъй като Кардам бил изключително любознателен човек, който се интересува от всичко и чете много.

Въпреки че по това време животът на Мириам е пълен и тя не усеща някаква липса, Кардам се появява в момент, в който тя има възможност да остави нещата да се случат от самосебе си.

"Връзката ни започна като хубаво приятелство с някого, с когото излизаш и се смееш и ви е приятно заедно", казва княгинята.

Предлага ѝ брак, но не по романтичен начин. След това ѝ споделя, че съжалява, че не е паднал на колене, за да ѝ предложи, но за нея това никога не е имало значение, защото и двамата са знаели, че трябва да се оженят.

В момента Мириам живее в Лондон, където са и двамата ѝ синове Борис и Белтран. По-големият учи изкуство и завършва тази година, а по-малкият - физика. Княгинята споделя, че работи много и се старае да прекарва време и със синовете си - да ходят заедно на културни събития, вечери, обеди, да се събират с приятели и да пътуват.

55-годишната Мириам споделя, че е продължила напред, позитивен човек е, който се учи от спомените си, но се наслаждва и на сегашния момент.

"Не е лесно, но трябва да си даваме сметка, че животът минава ето така - щраква с пръсти, - така че трябва да учим и да имаме идеята накъде вървим, но да се наслаждаваме на сегашното и да виждаме какво имаме. И ако наистина искаме да видим хубавите неща около нас, те са много. Зависи от настройката ни", казва Мириам.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.