Кметът на община Върбица инж. Мердин Байрям: "Започна обновяването и на село Станянци"

https://mreja.bg/novini/kmetat-na-obshtina-varbica-inzh-merdin-bayryam-zapochna-obnovyavaneto-i-na-selo-stanyanci/87743 Mreja.bg
Кметът на община Върбица инж. Мердин Байрям: "Започна обновяването и на село Станянци"


За добрия кмет жителите на всички населени места от поверената му община са като негови деца. И като всеки загрижен родител се старае да им осигури според силите си по-хубави условия за живот.

Въпреки че е едно от малките села в община Върбица, Станянци не липсва в списъка с добрини на инж. Мердин Байрям. С бутилка шампанско и ритуална питка завърши символичната първа копка на новия обект.

Местните жители ще се радват на нов парк за отдих с красив фонтан и кът за детски забавления, а озеленяването ще е осигурено от общинския разсадник. „Всичко това ще бъде направено само с генерирани от общината приходи – без европейски програми или помощ от държавата“ – сподели пред усмихнатите хора градоначалникът на Върбица. Паралелно с това не спира и работата по асфалтирането на още улици в града.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.