Кирил Петков по-пъргав от всякога! Избяга от въпроси за меморандума! (УНИКАЛНО ВИДЕО)

Експремиерът се смя на висок глас с Атанасов, но не стана ясно защо…

https://mreja.bg/novini/kiril-petkov-po-pargav-ot-vsyakoga-izbyaga-ot-vaprosi-za-memoranduma-unikalno-video-2/128005 Mreja.bg
Кирил Петков по-пъргав от всякога! Избяга от въпроси за меморандума! (УНИКАЛНО ВИДЕО)

Експремиерът се смя на висок глас с Атанасов, но не стана ясно защо…

Въпреки, че съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков се спусна с широка усмивка и бодър дух към Атанас Атанасов за звучен поздрав, а после се насочи към журналистите в кулоарите на парламента, въпросите на журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева го накараха да демонстрира завидни спринтьорски умения.

 

Обектът на неговото притеснение бе именно вече пословичното предложение за меморандум за управление от страна на ПП към ГЕРБ.

 

“Меморандумът не е ултиматум, а отворена позиция от ПП-ДБ към ГЕРБ-СДС, за да се стигне до разбирателство. Ако всички бъдат съгласни с меморандума, тогава има смисъл от следващо управление. Не става въпрос за подарък и делкане на регулаторите, защото ако отиде на втора и трета страница се казва ясно - страните се отказват от излъчване на кандидати с ярък политически профил и се дава възможност на граждански предложения и се слага нарочна проверка за интегритет. Трябва да се окажем от контрол на регулаторите", оправда се Кирил Петков.

 

Той обаче категорично отказа да отговори на най-важните въпроси, а именно:

 

 Толкова ли са важни регулаторите, че да се превърнат непреодолима пречка за предстоящата ротация?

 

 И случайност ли е, че именно той призовава за спешната смяна на членовете на КЗК, след като само преди седмица комисията го обвини в натиск и намеса в работата на независимия регулатор по сделката “Булсатком”-“Юнайтед груп”?

 

Вместо да се опита да обясни позицията си, експремиерът Петков се втурна по коридорите, а квестори се опитаха да го пазят физически от… въпросите на “Свободно слово”.

 

Случката бе повече от гротескна и можете да я видите само в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивна за “Свободно слово”!

Източник: svobodnoslovo.eu

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.