Кирил Добрев: За Овчаров е по-важно Нинова да остане начело на БСП, отколкото да свалим Борисов! (ВИДЕО)

https://mreja.bg/novini/kiril-dobrev-za-ovcharov-e-po-vazhno-ninova-da-ostane-nachelo-na-bsp-otkolkoto-da-svalim-borisov-video/106058 Mreja.bg
Кирил Добрев: За Овчаров е по-важно Нинова да остане начело на БСП, отколкото да свалим Борисов! (ВИДЕО)


Кирил Добрев е бесен от това, че Румен Овчаров му петни името с клевети!

След твърдението на Румен Овчаров, когото осъдиха на 2 години условно, че Делян Пеевски иска да овладее БСП чрез Кирил Добрев, самият Кирил Добрев получи право на отговор в ефира на bTV в предаването "Тази сутрин".

„Какъв човек мога да бъда на Делян Пеевски? Овчаров, Нинова и Пеевски заедно бяха в изпълнителната власт и управляваха държавата. Заедно си отидоха. Съдбата ги подрежда един до друг непрекъснато.“, отсече Кирил Добрев по bTV.

„Не приемам мутренската терминология, използвана от Румен Овчаров. Винаги съм смятал, че когато си отиде Борисов, ще си отидат и мутрите, но има мутри с бели якички, които искат да стоят до край в политическия живот.“, поясни той.

Добрев е бесен, защото точно компрометиран човек като Овчаров се опитва да го злепостави.

„Няма да позволя на компрометирани личности да се упражняват върху името ми. Не може през 10 години едни и същи хора да бъдат ментори в политическия живот. За някои вътрешнопартийната кампания явно е по-важна от тази за свалянето на Бойко Борисов.“, заяви в студиото на „Тази сутрин“ Кирил Добрев.

Той е разговарял по телефона с Бойко Борисов миналата година и му е казал, че БСП е ощетена от държавата.

„Имал съм телефонен разговор с премиера от кабинета на председателя на БСП. Проведох го след местните избори. Говорихме за това, че ако държавата раздава пари, няма как кметовете на БСП да бъдат ощетени. Не може държавата да е майка за едни, а за други – мащеха.“, каза Добрев.

Той се чувства предаден от Корнелия Нинова и именно затова се првърна в нейна конкуренция. Добрев смята, че БСП може да бъде далеч по-остра опозиция.

„Заставам твърдо зад парламентарната група, която е опозиция в парламента и се бият всеки ден. Наблюденията са ми, че БСП може да бъде обаче по-остра и по-сериозна опозиция в лицето на Корнелия Нинова.“, каза Добрев.

Можете да видите цялото му участие в "Тази сутрин" във видеото!


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.