Кирил Добрев: В БСП няма диалог! (ВИДЕО)

https://mreja.bg/novini/kiril-dobrev-v-bsp-nyama-dialog-video/105708 Mreja.bg
Кирил Добрев: В БСП няма диалог! (ВИДЕО)


Кирил Добрев с големи разкрития в телевизионен ефир!

Заместник-председателят на БСП е в готовност да влезе в битката за лидерското място на левицата.

„Има едно нещо, което не мога да простя на Нинова. Не мога да простя, че тя раздели партията на можещи и неможещи, на стари и млади, на бедни и богати“, каза Кирил Добрев в ефира на Нова ТВ.

По думите му партията и лидерът от вчера имат

По думите му партията и лидерът от вчера имат различни посоки.


„Вчера дадохме ясен знак. Няма как първо да изнесеш своята икономическа програма във Фейсбук и да кажеш след това, че е приета от Националния съвет. Този стил на управление намери своя логичен край. БСП е силна заради органите, които я управляват. Ние сме колективна партия. Колективното начало вчера беше възстановено“, заяви Кирил добрев.


„Това са единомислещи, които мислят в една посока. 41 човека искат да ползват своето право на демокрация да избират хората, които да ги представлява. Дистанцирането по този въпрос създаде напрежение, което в скоро време ще бъде разрешен“, смята той.


„Дори в дом съвета когато повече от половината души искат да наложат мярка, те ще го направят. Отлагането във времето е проблем за ръководството“, коментира Добрев.


„В БСП винаги е имало хора с различно мнение, затова сме били толкова силни. Проблемът е, че липсва диалогът в партията и всеки взима своята истината под мишница и отива по студията да я разказва. Всичко това е поправимо. Вчера направихме това, като успокоихме партията“, посочва заместник-председателят на левицата.


„БСП винаги е била партия, която се е представлявала от много хора, това е била нашата сила. Водим активен партиен живот без значение дали има избори или не. Свързват ни идеи, идеали и традиции.


Дали ще има нов избор на БСП ще кажат членовете на партия. Над 84 хиляди социалисти ще имат право да упражнят своя вот“, обясни Добрев.


Вижте цялото интервю на Кирил Добрев във видеото!


Източник: https:blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.