Кирил Добрев свиква Националния съвет на БСП след акцията на прокуратурата в президентството!

https://mreja.bg/novini/kiril-dobrev-svikva-nacionalniya-savet-na-bsp-sled-akciyata-na-prokuraturata-v-prezidentstvoto/105903 Mreja.bg
Кирил Добрев свиква Националния съвет на БСП след акцията на прокуратурата в президентството!


Кирил Добрев сред инициаторите за обсъждане на ситуацията от БСП!

Подписка на „Позитано 20“ върви от неделя насам. В нея се иска Националният съвет на БСП спешно да се събере, за да обсъди обстановката в страната след нахлуването на прокуратурата в президентството, пише „24 часа“.

Сред инициаторите на подписката е Кирил Добрев, който е сочен за бъдещият лидер на БСП. Красимир Янков и Валери Жаблянов, които също са кандидати за поста на Корнелия Нинова, също подкрепят подписката.


Иска се не само да се обсъди акцията в президентството, но и бъдещето на БСП. Как партията-майка може да стане отново реална алтернатива на ГЕРБ. Освен това трябва да се обсъди и начинът на избор на партиен лидер.


Опозицията на Корнелия Нинова настоява тя да предостави отчет за това как са изхарчени парите на БСП за миналата година. Нинова обаче е извършила нарушение, като е представила финансов отчет пред Сметната палата, но по вътрешнопартийните правила тя първо трябва да го представи пред Националния съвет на БСП и той да го одобри.
0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.