Кирил Добрев: Станах член на БСП, когато ни викаха "червени боклуци"!

https://mreja.bg/novini/kiril-dobrev-stanah-chlen-na-bsp-kogato-ni-vikaha-cherveni-bokluci/106033 Mreja.bg
Кирил Добрев: Станах член на БСП, когато ни викаха "червени боклуци"!


Кирил Добрев е влязъл в БСП в най-трудния й момент и затова сега не може да гледа партията да се разпада, което се случва в последните месеци!

„Станах член на БСП през 1997 г. (след Жан Виденовата криза) – тогава, когато бяхме натикани в ъгъла; тогава, когато ни викаха „червени боклуци“, а други просто приватизираха“, сподели Кирил Добрев на конференция в Гоце Делчев.

Той е категоричен, че БСП трябва да използва ситуацията със скандалните компромати срещу Бойко Борисов.

„Нека всички подкрепим Елена Йончева, битката е обща.“, каза кандидатът за лидер на БСП.

Евродепутатката доказа с американска експертиза автентичността на аудиозаписа на премиера, в който той обижда и псува наред.


„Четири дни чакам, за да не иззема ролята на някой, позиция за Елена Йончева, която извади експертиза и то американска, че гласът от скандалните записи е на Бойко Борисов. Четири дни БСП няма коментар по този въпрос. Защо? Явно защото някои ги е страх. Е, като намерим смелост, тогава ще може и ние да сме отпред на протестите“, каза Добрев.


Той сподели и какви са неговите виждания за просперитета на БСП.

„Вярвам, че успехът на БСП е в единството, в консолидацията, а ролята на силния лидер е да обединява, не да разделя. БСП-Гоце Делчев ми е пример за това. Искам начинът, по който се работи тук в БСП, начинът, по който се работи с другите партии и организации, да го пренесем на национално ниво“, каза Добрев.


Източник: Offnews.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.