Кирил Добрев преди изборите в БСП: Наясно съм със себе си и какво мога!

https://mreja.bg/novini/kiril-dobrev-predi-izborite-v-bsp-nayasno-sam-sas-sebe-si-i-kakvo-moga/106193 Mreja.bg
Кирил Добрев преди изборите в БСП: Наясно съм със себе си и какво мога!


Кирил Добрев се готви усърдно за изборите в БСП. За целта обикаля България и се среща с много бесепари в провинцията!

Само след няколко дни ще има избори в БСП и е твърде вероятно Кирил Добрев да стане новият лидер на партията. Ако това се случи, той вече е наясно с политиката, която ще изповядва.

„Не можем да продължаваме с вътрешна конфронтация и да неглижираме всички органи на БСП. Напълно съм наясно със себе си – със своите предимства, със своите недостатъци. Знам обаче едно – мога да събера различните хора и мнения в партията, защото ги познавам. Пример за това са и разговорите ми през годините със социалистите в Исперих. Имали сме различни проблеми в общуването, продиктувани от въпроси, свързани с местните избори, с кандидати и др., но в едно съм бил винаги сигурен – когато сме се търсели по важни партийни въпроси, никой никога не е отказал разговор, даже напротив – започвали сме да работим с пълна пара.
Това е смисълът на партийността.“ – сподели възгледите си Добрев във Фейсбук.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.