Кирил Добрев пожела "България 2030"

https://mreja.bg/novini/kiril-dobrev-pozhela-balgariya-2030/105827 Mreja.bg
Кирил Добрев пожела "България 2030"


Кирил Добрев настоя да се мисли за бъдещето на българския народ!

„Време е в БСП да начертаем план за „България 2030“. За това настоя заместник-председателят на БСП Кирил Добрев в Горна Оряховица. Кризата ни показа, че се нуждаем от конкурентоспособна икономика и силна социална политика, убеден е той.Добрев вижда бъдещето в консолидацията – консолидация в БСП, консолидация вляво и консолидация в обществото. Време е да погледнем напред в бъдещето и да решим най-накрая в каква България искаме да отгледаме своите деца и да остареят нашите родители, настоя Добрев.


„Вярвам в консолидацията на БСП и смятам, че с послания към хората от моето поколение, които са малцинство в партията ни, ще можем да я направим по-силна. Вярвам и в консолидацията вляво, но не с политически генни инженери, които буквално използват БСП като ресурс и гласове“, смята той.


За пример социалистът припомни създаването на предизборни коалиции, които са повлияли негативно на резултатите на БСП по места, а впоследствие техните инициатори са били част от срещата на леви партии в София, инициирана наскоро именно от БСП.


Добрев е отворен към диалог с всеки, който има различно мнение в БСП, пише БЛИЦ.


„Кризата, която изненада целия свят, може да се окаже шанс. Шанс да обединим обществото около няколко теми – нов тип икономика и социална политика, ново качество и стандарт на живот, само така можем да запазим децата си тук в България“, категоричен бе зам.-председателят на БСП.


Кирил Добрев смята думите „солидарност“ и „равенство“ за изконни за социалистите, като БСП е единствената партия, която защитава социално-слабите и хората на наемния труд.


„Не трябва да бъдат пренебрегвани обаче и хората, които се занимават със собствен бизнес, плащат своите данъци и осигуряват работни места. Те са онзи гръбнак, на когото може да разчита българската икономика, и ние трябва да бъдем и на тяхна страна“, допълни заместникът на Нинова.Източник: https:blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.