Кирил Добрев: Погнусен съм, че Нинова е разрешила записа!

https://mreja.bg/novini/kiril-dobrev-pognusen-sam-che-ninova-e-razreshila-zapisa/105802 Mreja.bg
Кирил Добрев: Погнусен съм, че Нинова е разрешила записа!


Кирил Добрев вярва, че трябва да се играе честно срещу опонентите, а не както се опитват да го злепоставят него!

Нямам намерение да коментирам оперативната си работа на „Позитано“ 20. Битието ми винаги е било свързано с това. Няма да коментирам работни срещи. Това заяви в ефира на Нова тв политикът от БСП Кирил Добрев.


„Компроматите обаче не намаляват силата на опонента, а намаляват доверието у този, който ги е извадил. Подобен стил и метод на работа не одобрявам. Мръсната игра винаги носи негативи за този, който я прилага“, каза той относно изтеклите записи от камерите в централата на Столетницата, от които се вижда как възниква спор между Добрев и Евгений Белий, който бързо прераства в бой и закани, отправени към „човека на Нинова“.


„Цялата система се управлява от председателя на партията. Подобен тип отношения в организацията настройват хората негативно към тези, които прилагат този метод. Погнусен съм, както и обществото е погнусено от всички снимки и записи, които се пускат“, заяви социалистът.


„Този запис, за да излезе, разрешение е дала госпожа Нинова и никой друг. Преди няколко седмици излезе запис от заседание на парламентарната група в медиите. Има много камери на „Позитано“ и се записват гласуванията“, каза Добрев.


„Тези неща няма да променят намерението ми и желанието ми да видя едно различно БСП. Аз съм емоционален човек. Дори не съм имал контакт с лицето“, заяви социалистът.


Той заяви, че няма провалено организационно мероприятие: „Желанието на някои хора да използват членската маса на БСП за лична употреба няма да допусна“, каза Добрев.


Според него е важно на преден план да излязат лица, на които обществото има доверие. „Няма да вляза аз в компроматна война. Винаги съм казвал „Долу ръцете от компроматите“. Те ни играят лоша шега и винаги в 90-тата минута губим и парламентарните избори и останалите“, заяви той.


Добрев е на мнение, че диалогът в БСП е нарушен. „Аз знам какво искам и от какво имат нужда моите другари – от диалог и да седнем на една маса, да уважаваме мнението си и да имаме обща цел“, каза Добрев.


Според Кирил Добрев, ако БСП се обедини, Мая Манолова и Слави Трифонов нямат шанс. „Тези партии, които паразитират, няма да грабят от избирателите ни, а ние ще сме алтернативата““, заяви той.

Източник: https:blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.