Кирил Добрев: Основната ми цел е да стегна БСП и да я подготвя програмно, организационно и кадрово!

https://mreja.bg/novini/kiril-dobrev-osnovnata-mi-cel-e-da-stegna-bsp-i-da-ya-podgotvya-programno-organizacionno-i-kadrovo/105659 Mreja.bg
Кирил Добрев: Основната ми цел е да стегна БСП и да я подготвя програмно, организационно и кадрово!


Кирил Добрев вижда себе си като човека, който може да възвърне славата на БСП!

Заместник-председателят на БСП Кирил Добрев, който е кандидат за нов лидер на партията, не може вече да гледа управлението на ГЕРБ и иска промяна.

"Хората искат от нас да сменим това порочно управление, а не кой ще яхне коня. Какво значение има кой ще го яхне, като конят е стар и болен. На места е куц, а някъде даже няма кон, а само един кандидат-ездач. Всичките ни усилия трябва да бъдат насочени в това да стегнем партията, да я подготвим програмно, организационно и кадрово, защото там издишаме. Това е и основната цел в тази вътрешнопартийна кампания и ми е много мъчно от това, което се случва", каза още Кирил Добрев.


Той е изцяло „за“ провеждането на демократичен избор, тъй като за него най-важното е БСП да има лидер, достоен да поеме дори премиерския пост.0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.