Кирил Добрев: Мая Манолова е най-подходящият кандидат за кмет на столицата

https://mreja.bg/novini/kiril-dobrev-maya-manolova-e-nay-podhodyashtiyat-kandidat-za-kmet-na-stolicata/86420 Mreja.bg
Кирил Добрев: Мая Манолова е най-подходящият кандидат за кмет на столицата


Кирил Добрев направи важно разкритие за Мая Манолова. По време на традиционния за партията събор, който се провежда на Бузлуджа, той заяви, че настоящият омбудсман е най-подходящият кандидат за кмет на столицата. 


От думите му стана ясно, че предстоящите избори са приоритет на партията и на тях Столетницата ще извади ново поколение политици, подготвяни за политическата сцена през последните 3 години. Добрев е категоричен, че на този етап не се мисли за оставки, тъй като партията е в състояние да се противопостави на феодализма в отделните общини. 


Социалистът заяви, че спирането на партийните субсидии също ще е приоритет. Но според него, този казус е на последно място. 


Кирил Добрев е убеден, че с новите условия партията ще успее да се справи с предизвикателствата на предстоящите избори, тъй като освен каузата са важни силата, енергията и хората, които да застанат зад нея. 


Събора на Бузлуджа той определи не като изпитание, а като извор, от който партията черпи сили и вдъхновение. 


Кирил Добрев коментира и още един актуален проблем - чумата по свинете. Той допълни, че е на път да бъде унищожен цял един сектор от българското земеделие и това е било обявено още преди година и половина. Социалистът заяви, че с оградата по границата сме станали за смях пред цяла Европа. 


Източник:https://blitz.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.