Кирил Добрев: Кризата дава шанс на политиците да станат държавници!

https://mreja.bg/novini/kiril-dobrev-krizata-dava-shans-na-politicite-da-stanat-darzhavnici/105616 Mreja.bg
Кирил Добрев: Кризата дава шанс на политиците да станат държавници!


Кирил Добрев е убеден, че всеки политик трябва да работи за общото благо на народа!

Кирил Добрев, който е основен кандидат да заеме мястото на Корнелия Нинова, вярва, че България може да излезе от кризата сравнително безболезнено, ако действа единно, т.е. ако всички политици действат с общото съзнание за благото на българския народ.


„Втръснах и на себе си да повтарям от години, че когато има криза или въпрос, който засяга цялото общество, трябва да се търси консенсус, национално отговорно поведение, екип от най-добрите експерти, от разум и далновидност. В този смисъл отделната личност, която и да е тя, няма особено значение. Важни са общите действия и на политиците, и на обществото, ако искат имената им да останат в историята. За да излезем по-единни и по-силни като народ. Иначе в конкретния случай и на най-големия си политически опонент не пожелавам сегашната криза. Цената е прекалено висока. Виждал съм с очите си на какво изпитание поставя кризата политиците. Тя обаче е шанс да станат държавници. Без значение дали си управляващ или опозиция в такъв момент.:, сподели Добрев пред „Труд“.Източник: https:trud.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.